Agradi sponsorprogramma

Wij doen ook mee aan het Agradi sponsorprogramma. Het is bedoeld om verenigingen in Nederland financieel te steunen. Wanneer er via onderstaande advertentie iets besteld wordt op de website van agradi ontvangen wij hier een sponsorbedrag van.

De hoogte van het sponsorbedrag bedraagt 5% van de netto verkoopprijs van producten die zijn aangekocht (betaald en geleverd) middels de banner op onze website. Het nettobedrag bestaat uit de verkoopwaarde, verminderd met de BTW en verzend- en betaal kosten. Het sponsorbedrag komt volledig ten goede van de vereniging.

Dus mocht u in de toekomst wat willen bestellen bij Agradi, denk dan aan onze menvereniging en bezoek hun site via onze eigen website. U komt eenvoudig op de website van Agradi uit door op onderstaande advertentie te klikken.

Klik op deze advertentie om bij Agradi producten te bestellen:

Agradi.nl Webshop