Presentatie Koninginnedag 1992

Dit filmpje toont het eerste optreden voor het publiek van onze menvereniging. Begin 1992 werd onze vereniging opgericht en in april was dit grote evenement waar de menvereniging aan deel mocht nemen in samenwerking met de Oranje Vereniging Heemse.

Het evenement vond plaats op het terrein waar nu het politiebureau staat, achter het voormalige notariskantoor. Vantevoren kregen we twee volle pagina’s in het weekblad De Toren om onze plannen te presenteren. De dag werd geopend door wethouder Muller door een ring te steken waardoor er honderden ballonnen de lucht in gingen. Dit alles maakte dat Hardenberg en omstreken in één keer wist wat voor een bruisende menvereniging wij waren en nog steeds zijn.

Opmerking: Wanneer u rechtsonder op het [ ] teken klikt kunt u de film in groter formaat bekijken.